082057330 info@ndprimorje.si

26. krog je prinesel razburljivo tekmo na Mestnem stadionu v Ajdovščini. Primorje je zaostajalo že z 0:2. Za preobrat in sladko zmago na koncu so bili zaslužni vsi. Piko na i preobratu je dal Luka Badžim v 93. minuti. 

Na nogometnih zelenicah je odmevala predvsem domača zmaga Primorja nad Krškim, še bolj pa način kako je bila dosežena. Na verjetno najslajši možen, z zadetkom v 93. minuti tekme. Zanj je bil zaslužen Luka Badžim, ki je po dvojni podaji, prišel sam pred krškega vratarja in ga rutinirano premagal, nato pa zasluženo slavil svoj prvi gol v zanj ne najlažji sezoni. A morda mu bo prav včerajšnji zadetek pomagal najti boljšo formo v zaključku prvenstva drugoligaške konkurence. Gostje so na tekmi v Ajdovščini hitro povedli z 0:2 in bi z malce sreče lahko vodili še izdatneje. Za zmanjšanje zaostanka je nato mojstrsko poskrbel Marko NunićToni Lun Bončina pa je v 60. minuti izenačil. Dolgo časa je kazalo, da bo Dolenjcem le uspelo odpeljati točko iz Ajdovščine, a je bil to račun brez krčmarja.

Primorje, trenutno šesto na lestvici, bo v soboto, 29. aprila 2023, ob 17. uri, gostovalo pri četrtouvrščeni ljubljanski Iliriji.

ND PRIMORJE eMundia 3:2 NK KRŠKO (1:2)
Strelci: Nunić, Bončina in Badžim