082057330 info@ndprimorje.si

V našem nogometnem društvu Primorje Ajdovščina verjamemo, da je ključ do uspešnega in kvalitetnega dela z mladimi odlično organizirana nogometna šola. Zato stopamo po poti, ki temelji na jasnih ciljih, strokovnem pristopu ter mladinskih kategorijah. Skupaj z vami bomo uresničili svojo vizijo in popeljali mladinski nogomet v Ajdovščini po poti zmage.

Naši cilji so kristalno jasni – vzgoja, učenje in izobraževanje mladih nadobudnih nogometašev. Pri nas bodo mladi igralci deležni strokovnega mentorstva uspešnih trenerjev, ki imajo obilo izkušenj in znanja za razvoj vrhunskih talentov. Verjamemo v to, da prava kombinacija strasti do nogometa, nenehnega učenja ter timskih vrednot, gradi odlične športnike in posameznike.

Naša mladinska nogometna šola pokriva vse starostne kategorije – od najmlajših cicibanov (U7) pa do mladincev (U19). Prav tako pokriva tudi dekliške kategorije (DU11, DU13, DU15, DU17). V tem času, ko nogomet velja za najbolj popularno športno panoga na svetu, se bomo posvetili temu, da bodo mladi igralci razvijali svoje fizične in tehnične veščine, hkrati pa se bodo učili timskega dela, vztrajnosti in fair-playa.

Pridružite se nam in postanite del te edinstvene nogometne skupnosti, ki ne razvija samo športnikov, temveč tudi mlade posameznike z močnim značajem. Vpišite svojega otroka v mladinsko nogometno šolo ND Primorje Ajdovščina in skupaj zgradimo temelje za uspešno prihodnost.

Vpis v mladinsko šolo je možen na sledeči POVEZAVI.

Prisrčno vabljeni v svet nogometa, prijateljstva in uspeha!