082057330 info@ndprimorje.si

Člani so v sklopu priprav na novo sezono že odigrali prvo prijateljsko tekmo.

Ekipa se je odzvala povabilu in v torek podala na pot proti avstrijskemu turističnemu mestecu Fügen na zahodu Avstrije. Zaradi sedemurne vožnje z avtobusom, so sinovi burje odšli že dan pred tekmo in noč preživeli  v hotelu. V sredinem dopoldnemu so oddelali še aktivacijski trening, ob 16. uri pa jih je čakala prijateljska tekma proti bolgarskemu aktualnemu prvaku PFC Ludogorets Razgrad.

Bolgari so upravičili vlogo favorita in tekmo zmagali z rezultatom 5:0 (4:0). Namen trenerja Anđelkovića je bil, da fante kar se da hitro postavi pred močnega nasprotnika, s tem preizkusi že utečene igralce in malce bolje spozna fante, ki so v klub šele prišli oziroma zaenkrat v klubu opravljajo šele preizkusno obdobje. Dober test za nas. Sicer se bo čudno slišalo ampak smo se v tej tekmi veliko naučili. Nasprotnik je bil kvaliteten, nimamo kaj kot pa še naprej delati in popravljati stvari in postopoma bomo zagotovo napredovali,” je dejal strateg rdeče-črnih po končani tekmi.

Četrtek bo za ekipo prost in namenjen rehabilitaciji in počitku, sledi petekov večerni trening, v soboto pa tudi že prva domača prijateljska tekma, ko v goste prihajajo Koprčani. Tekma bo ob 18. uri na Mestnem stadionu in bo odprtega tipa.

Ob tej priložnosti bi se radi iskreno zahvalili podjetju SLFC Soccer, ki v Avstriji skrbi za priprave nogometnih ekip in reprezentanc ter njihovemu partnerju podjetju B4, vodilnim na področju športnega turizma v regiji, za odlično organizacijo in gostoljubje. Želimo si tudi omeniti hotel Crystal, saj so odlično poskrbeli za naše člansko moštvo.