082057330 info@ndprimorje.si

Za člansko ekipo je prvi celoten teden priprav na novo sezono. V teh sednih dneh so tako opravili pet treningov in dve tekmi.

O gostovanju v Avstriji smo že pisali, v soboto pa so sinovi burje odigrali tudi prvo domačo prijateljsko tekmo in sicer proti ekipi Kopra. Na papirju favoriziran nasprotnik je tudi na zelenici upravičil vlogo favorita. V prvem polčasu je dvakrat zatresel mrežo mladi up kanarčkov le 15-letni Arman Durmiši, kar sta bila tudi edina dva zadetka na srečanju.

Domači strateg je v igro poslal vse igralce, ki so bili na razpolago. Tako je lahko skupaj s ostalim strokovnim delom ekipe še bolje spoznal novince v rdeče-črnem dresu. Kljub porazu so fantje pokazali veliko srce in željo po dokazovanju, saj so tudi nekajkrat resno ogrozili vrata gostujočega vratarja in kar velik del tekme parirali gostom iz obale. Rezultati prvih prijateljskih tekem niso še primarnega pomena. Poudarek je bolj na adaptaciji okrepitev in snovanju novih strategij in taktik za prihajajočo sezono, ki bo vse prej kot enostavna.

V prihajajočem tednu bodo rdeče-črni opravili sedem treningov, v soboto pa se odpravljajo na prijateljsko tekmo v Kranj, kjer se bodo pomerili z ekipo MTK Budapest