082057330 info@ndprimorje.si

Sezona 2024/25 bi morala biti posebna ne samo za igralce, ki so si zasluženo priigrali nastopanje v prvi ligi, ampak tudi za vse navijače in zveste podpornike rdeče-črnega grba. Zaradi pravila krovne organizacije, ki veleva, da bo vsak prvoligaš moral imeti od sezone 2024/25 naprej poleg vse predpisane infrastrukture tudi ustrezno razsvetljavo, smo v klubu naleteli na visok zid. Ker si želimo biti ugleden klub, ki spoštuje vsa pravila smo si morali kljub vsem možnim pogovorom in podanim zagotovilom, v najkrajšem možnem času zagotoviti nadomestni stadion, ki nam bo omogočal igranje domačih tekem, dokler se na Mestnem stadionu ne postavijo reflektorji. Začasno domovanje smo tako dobili v Novi Gorici, kjer bomo odigrali domače tekme prvega dela sezone.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili Nogometnemu društvu Gorica, ki so nam bili pripravljeni priskočiti na pomoč in nam njihov stadion “posoditi” za igranje domačih tekem, kjub že tako veliki obremenjenosti zelenice.

Nastali situaciji smo se poskušali kar se da izogniti, vendar žel neuspešno. Ne glede na to, da domačih tekem ne bomo igrali na našem stadionu, še vedno verjamemo v vas dragi navijači, da boste ne glede na vse, še naprej podpirali sinove burje, sploh pa v tej zgodovinski sezoni.

Kljub začetnim planom, da bomo tekme igrali pred zaprtimi tribunami smo naposled prišli do zaključka, da stadiona nemoremo zapirati in naših navijačev še tega prikrajšati. Zato vam sedaj uradno sporočamo, da bodo domače tekme odigrane v Novi Gorici, odprtega tipa. Stroški, ki so in še bodo nastali zaradi selitve so vse prej kot nizki, zato smo bili primorani, zaradi delovanja celotnega kluba, prilagoditi cene vstopnic, ki bodo veljale samo za prvi del sezone, dokler ponovno ne zaigramo na domači zelenici pod novimi reflektorji.

Z letošnjo sezono smo sklenili sodelovanje s portalom mojekarte.si, preko katerih bo potekala prodaja navadnih in sezonskih vstopnic. Slednjih v jesenskem delu še ne bomo imeli, bomo pa z novim letom v prodajo dali polsezonske vstopnice.

Cene vstopnic za jesenski del prvenstva:

· Odrasli: 10,00€ – predprodaja, 15,00€ – redna prodaja na stadionu

· Otroci: 5,00€ – predprodaja in redna prodaja na stadionu

V začetku boste imeli možnost nakupa vstopnic v predprodaji na spletni strani mojekarte.si ter vseh Petrolovih poslovanicah.

Prvo domačo tekmo bodo sinovi burje odigrali 3. avgusta ob 17.30, ko v goste prihaja ekipa Kopra. Ko bodo vstopnice za omenjeno tekmo v prodaji, vas bomo o tem tudi obvestili.